i3 6100 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Blurryface3

Hectopat
Daha fazla  
3000 TL hedefi ile bir sistem topladım. Eğer işlemciyi İ5 6400'e yükseltir isem tam 3000 TL oluyor.
Çoğunlukla BF4 Multiplayer oynuyorum. Sizce topladığım sistem nasıl olmuş, parçaların uyumu vs. ve neyi değiştirsem daha iyi olur? 3000 TL'yi geçmek istemiyorum bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum. İyi akşamlar, iyi forumlar :)

x.png

İşlemci kafamı kurcalıyor biraz. Youtube'dan çok fazla araştırma yaptım i3 6100 yetiyor ama yine de burada da sormak istedim. Onun dışında kasa olarak Dark N10 tercih ediyorum bu değişmeyecek ve güç kaynağı da 600w 80+ tercih ettim. Şimdilik 8 GB tekli RAM kullanmalıyım daha sonra bir 8 GB alırım. Ayrıca 120 GB bir SSD de sonradan almayı düşünüyorum. Genel olarak bu sistem BF4'de 60 FPS üstü güzel bir oyun sunuyor araştırmalarım kadarıyla. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son olarak şunu da söylemeliyim ki her ne kadar i5 6400 daha iyi olsa da, en fazla 5-6 fps fark oluyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı