i3 6100 ve GTX 1050 Ti Sistemin W10 ve W8'de Aşırı Yavaşlayıp Kasma Sorunu

Rylieght

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistem gereksinim şu şekilde:
  • intel core i3 6100 3.7 GHz işlemci
  • MSI H110m PRO-VD anakart
  • HyperX 8 GB 2133 RAM
  • MSI GTX Gaming 1050 Ti 4GB ekran kartı
  • WD Blue 1TB HDD
  • Aerocool 500W PSU

Şimdi sorunum şu. Sistemi topladığım ilk gün W7 işletim sistemi yükledim. Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi sonucu 1 2 ay gibi bir süre sonra işletim sistemimi W10 yapmak üzere format attım. Formattan sonra sistemimin acayip bir şekilde yavaş oldugunu fark ederek (sistemin geç açılması bir şeye tıkladığımda sistemin donması yada 2 3 dk gibi geç cevap vermesi gibi sorunlar yaşadım) Bu sebepten dolayı W10'dan vazgeçtim ve bu sefer W8 yükledim ve aynı sorunu onda da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle cevabı geç verdigim için özür dilerim ceza yedim. Bu durum w7 de geçerli degil. hdd yi kontrol ettim ve 10 adet bad sector hatası aldım. Ve ayrıca şunu belirtmek istiyorum bu sistemle ilk başlarda pubg de kenar yumuşatma ve doku yüksek halde 1080p çözünürlükte 60 fps in altına düşmüyodu oyun şuanda ise sebebini bilmedigim sıkıntılardan ötürü oyun içersinde 40 fps i geçemiyorum. ekran kartı kullanımı %50-60 ın üstüne çıkmıyo. eskiden % 90 nın altına inmezdi. sistemi alalı 6 ay oldu ve bu sorunlar ister istemez benim moralimi ciddi manada bozuyor bu sorunların sebebini ve çözümünü bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı