I3 6100 ve GTX 750 TI için Frisby FOEM 400W PSU

randomname1234

Decapat
  • Intel i3 6100
  • Asus GTX 750 Ti
  • Asus Maximus 8 Gene
  • GSkill 8 GB

Arkadaşlar, şu dörtlüden ilk ikisi elimde var. Anakart yolda ve RAM alınacak.

Yukarıda gördüğünüzün güç kaynağının 400W'lık versiyonu var elimde. Bütçe nedeniyle bununla idare etmeliyim. Sorum şu; ben idare ederim ama sistem eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş sistemi detaylı olarak yazabilir misin? Mesela RAM frekansı, ekran kartı tam model ismi şeklinde.

Kardeş anakart böyle bir RAM ve işlemci için çok gereksiz bir masraf. Onun yerine B150 yonga setine sahip bir anakart öneririm. Yani anakartı düşürün, işlemci, RAM ve güç kaynağını arttırın.

Kardeş anakart böyle bir RAM ve işlemci için çok gereksiz bir masraf. Onun yerine B150 yonga setine sahip bir anakart öneririm. Yani anakartı düşürün, işlemci, RAM ve güç kaynağını arttırın.
Anakart'ı çok uygun fiyatlı diye kaçırmadım. Ayrıca işlemciyi anladım ama RAM'in nesi var? 3000Mhz üzerine mi çıkayım?

Frisby genel olarak forumda tavsiye edilmeyen markalardan. Yerinde olsam o PSU'ya sistemi emanet etmezdim.

Ya şu markaya ben de güvenmeye meraklı değilim herhalde. Altı üstü sertifikalı 500W adam akıllı bir PSU alana kadar idare eder mi dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…