i3-6100 ve GTX 750 TI sistemi 1300 TL ile yükseltme

Darthlon

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1300 TL'ye sistemimi yükselteceğim. Elimdeki sistemin özellikleri:

i3 6100
MSI GTX 750 TI
MSI B150M BAZOOKA
2X8 KINGSTON HYPERX 2133 MHZ DDR4 RAM

En doğru kararın MSI RX 480 8 GB almak olduğunu düşünüyorum işlemcim performansı çok kısıtlar mı?

Oynayacağım oyunlar: Battlefield 1, Rainbow Six Siege, CS GO

RX 470'ten yukarısında GPU kullanımı düşük olacaktır. RX 470 ile birlikte bile bazen ufak çaplı darboğaz görülüyor ama oynanışa pek etkisi yok o yüzden tavsiyem bu yönde olur.

RX 470'ten yukarısında GPU kullanımı düşük olacaktır. RX 470 ile birlikte bile bazen ufak çaplı darboğaz görülüyor ama oynanışa pek etkisi yok o yüzden tavsiyem bu yönde olur.
RX 470 mi öneriyorsun eğer öyleyse hemen hemen aynı fiyatlarda RX 480 ile yani vereceğim paraya değmez üstelik ilerde işlemci takviyesi de yapabilirim.

İşlemcini ve ekran kartını satabilirsen İ5 6400 ve RX470 almanı öneririm.
Malesef ekran kartım başkasına gidecek.

Eğer işlemciyi de değiştirecekseniz RX480 alın, yer yer darboğaz olur ama sistemin genel performansı güzel olacaktır. O darboğaz da bir i5 işlemciyle çözülebilir.
Aynen, bende öyle düşünüyordum. Yardımın için sağol.

Arkadaşlar bir konu hakkında daha size danışmak istedim şuan elimde ps 4 te var bu ps yi ps 4 pro ya mı terfi etsem yoksa ekran kartımı alsam çok kararsız kaldım. 4 K Televizyon var boş yere duruyor böylece değerlendirmiş olurum ayrıca ps 4 e daha yeni BF 1 aldım şimdi bir daha pc ye almak zorunda kalıcam, yoksa ps yi satıp pc ye mi harcamalıyım kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum .

Konunun üzerinden zaman geçti daha yeni sistemi upgrade edeceğim rx 470 ile gtx 1060 arasında kaldım aynı fiyattalar fakat gtx 1060 ta 3 gb vram var ve dx 12 de iyi değil gelecekte sıkıntı çıkarabilir diye rx 470 düşünüyorum hem malzeme kalitesi daha iyi hem daha sağlam, oc ye daha uygun siz ne düşünüyorsunuz.
NOT: RX 480 öneriyorsanız İlerde işlemci upgrade edebilirim fakat etmeyi düşünmüyorum bu sistemin ihtiyacımı göreceğini düşünüyorum ayrıca 2-3 sene sonra güzel bir gaming laptop almayı düşünüyorum.
Ürün linkleri:
MSI Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı
MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı NOT: Rx 470 in şuanda fiyatı yükselmiş 950 tl olarak hesaplayın o fiyatlarda olursa alıcam

GTX 1060, RX 480 ile aynı segmentte bulunan bir kart ve daha pahalı. RX 470 onun rakibi değil fakat işlemci değişimi yapmayacaksanız RX 470 ile güzel bir performans alabilirsiniz.

GTX 1060, RX 480 ile aynı segmentte bulunan bir kart ve daha pahalı. RX 470 onun rakibi değil fakat işlemci değişimi yapmayacaksanız RX 470 ile güzel bir performans alabilirsiniz.
Öylede benim gösterdiğim model 3 gb lık yoksa gözüm kapalı gtx 1060 alırdım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı