Cyberpunk'un o kadar yüksek sistem gereksinimi olması mümkün değil.
Öyle olsa kimse oynayamaz zaten oyunu ve şirket zarar eder.
Neymiş minimum 1080 Ti istiyormuş emin olun oyunu geliştirirken bile o ekran kartını kullanmamışlardır.
Minimum olarak GTX 760 ya da GTX 950 isteyeceğini düşünüyorum.
Hadi gerçekten 1080 Ti istediğini düşünelim CD PROJECT'in amaçları arasında oyunu ulaşılabilir kılmak diye bir madde var.
O yüzden Witcher 3 gibi bir oyun sadece 70 lira eğer Witcher 3'ü EA yapsaydı oyun 400 liradan aşağıya satılmazdı.
No Man's Sky hakkında çok şey söyleyebilirim, oyunu çıkmadan önce kendi kafamda tasarlıyordum. Hemen hemen buna benzer yaptılar, bu yüzden çok ilgimi çekiyordu, ama sonra grafik sorunları benzer gezegen ve türevleri biraz meraklısı olmayana sıkıcı gelebilir. Severim evet, bu yüzden daha güçlü bir kart bile düşünebilirdim. Keşfetme arzumu bastıramıyorum
Cyberpunk'un o kadar yüksek sistem gereksinimi olması mümkün değil.
Öyle olsa kimse oynayamaz zaten oyunu ve şirket zarar eder.
Neymiş minimum 1080 Ti istiyormuş emin olun oyunu geliştirirken bile o ekran kartını kullanmamışlardır.
Minimum olarak GTX 760 ya da GTX 950 isteyeceğini düşünüyorum.
Hadi gerçekten 1080 Ti istediğini düşünelim CD PROJECT'in amaçları arasında oyunu ulaşılabilir kılmak diye bir madde var.
O yüzden Witcher 3 gibi bir oyun sadece 70 lira eğer Witcher 3'ü EA yapsaydı oyun 400 liradan aşağıya satılmazdı.