i3 6100 ve GTX 750TI Sistem Fiyat Tespiti

mhk1353

Kilopat
Daha fazla  
Görselde listelenmiş olan bileşenlere sahip sistemimi satmak istiyorum. İkinci elde ortalama ne kadar bir fiyat belirlemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

376196

Dosya Ekleri

• C80F816A-EDE7-49FE-8A23-679CA869FA70.jpeg
    C80F816A-EDE7-49FE-8A23-679CA869FA70.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU bu sisteme fazla. Daha sonradan upgrade yapılabilir düşüncesiyle alınmıştı. PSU’suz satmak daha mı mantıklı olur?

PSU bu sisteme fazla. Daha sonradan upgrade yapılabilir düşüncesiyle alınmıştı. PSU’suz satmak daha mı mantıklı olur?
PSU'suz toplu halde satman zorlaşır. Alan kişi tak çalıştır anlamında alır büyük ihtimalle. Sonradan istemez PSU masrafı falan. Parça parça satabilirsin ama kabulse.

Tek bir görüş üzerinden iş yapmak istemiyorum. 1700’den fazla eder veya o kadar bile etmez diyen var mı arkadaşlar? Görüşleriniz belirleyici.

Hocam 1600 fiyat listesi çıkartılıp 1400 civarına kadar verilebilir. Altına pekte düşmenizi tavsiye etmem. Ben parça parça benzer ürünler sattım. Piyasası hemen hemen bu. Bir arada satmanızda yarar var.

İkinci elde PSU maalesef para etmiyor desek yeridir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı