i3 6100 ve GTX 950 Darboğaz

İ3 ve i5 hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    1

Anaklusmos

Hectopat
Daha fazla  
Oyun bilgisiyarı alıcam, alıcağım parcalar şunlar:

İntel core i3 6100 işlemci

MSI b150 bozooka anakart

Kingston hyperX fury 8GB RAM 2666 CL 15

Kingston hyperX fury 120 GB SSD

MSI GTX 950 ekran kartı

Cooler master N200 kasa (güç kaynağı dahil)

Windows 10 home 64 bit

Dün kocaeli vatan bilgisiyara gittim. Biraz bilgisiyarlara baktıktan sonra bir görevli geldi. Biraz konuştuk falan sonra i3 işlemciye GTX 960 kardırmaz dedi. Bende biraz şüphelendim. Yukarıdaki i3 yerine i5 almamı tavsiye eder misiniz ? Ve GTX 950 ile GTX 750ti arasında ne kadar performans farkı olur ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin işlemciyi kaldırıyor gtx960 hatta recep ve ali beyler bahsettigin sistemi toplayıp çok güzel performans aldılar internette araştırabilirsin videoları hatta bahsettigin işlemci ve Gtx950-960 uyumu ile alakalı forumumuzda yüzlerce konu bulunmakta genel olarak toplayanlar memnun görünüyorlar. Not: bende gtx 960 sahibiyim bütcem kısıtlı en kısa sürede i3 6100 veya 6098p temin etmeyi düşünüyorum

Ayrıca durumun uygunsa i5 6402p almanı tavsiye ederim daha ileriye dönük olacaktır ve 750ti tavsiye etmiyorum. 660 liraya MSİ GTX960 2G bulunmakta vatanda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı