i3 6100 ve Gtx 950 ile Sistem Toplama

Yani arkadaşlar sistemde sıkıntı yok değil mi ramlarin 2133 stokda yok o yüzden 2666 ekran kartı ise asus gtx950 olacak bunlar dahil sistem uyumlu mu güç kaynagi falan uyumsuzluk var mi ilk defa sistem toplayacağım heyecanliyim. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa sıkıntı yok yazında rahatlayayım.

Sisteminde bir uyumsuzluk olmaz.Ancak güç kaynağı ve kasanı ikisi toplam yine 270 tl civarına gelecek şekilde yapabilirsiniz.Güç kaynağı olarak Zalman ZM500-LE kesinlikle yeterli olacaktır bu sisteme.Ve sana kasa için geriye 120 tl civarında bir fiyat kalıyor.120 tl civarına vatandan olmasa bile dediğim sitelerden(Hepsiburada,sinerji.gen,teknobiyotik) güzel ve kaliteli kasalardan bulabilirsin.Hatta 50 tl falan daha koyarak zalman z3-plus kasanın psu olmayan modelini tercih edebilirisinz Vatanbilgisayar'dan.

Kardeşim yeni topladım. Ürün seçme bölümünde 400 küsür gösteriyor. Fakat sepete geldiğinde fiyatı düşüyor. İndirim mi yoksa bir tür hatamı bilemedim şuan ama güncel fiyatlar bu şekilde

Yukarıdaki sistemi Vatandan toplarsanız bu fiyata gelir ve son derece memnun kalırsınız.Güç kaynağı ve kasa konusunda hiçbir kuşkunuz olmasın.Eğer size bir nebze yardımcı olduysam ne mutlu bana...

Hangi site?
Teknobiyotik mi?

Site Teknobiyotik bir de sen dene ben mobildeyim sende de olacakmı bakalım.

Eğer sonradan RAM alamayacaksanız 2 tane 4 gb alın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…