i3 6100 ve GTX 950 sistem toplama

tunahan6868

Hectopat
Daha fazla  
Ali ve Recep kardeşlerimiz böyle bir bilgisayar toplamıştı zamanında.

• MSI B150M Bazooka
  • MSI GTX 950 Gaming 2G
  • Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133 MHz
  • Kingston HyperX Fury 120 GB
  • Intel Core i3-6100
  • Seagate 7200 RPM 1 Terabyte
  • Cooler Master N200 ve 500 Watt dahili 500 Watt Cooler Master güç kaynağı

Bu ekran kartını hiçbir yerde bulamadım ayrıca kasayı da öyle.
Kingston 2x8 ama ben tek 8 GB'lik almak istiyorum şimdilik daha sonra 8'lik tekrar almayı düşünüyorum.

Çok inceledim, çok araştırdım şu an bazı parçaların indirimde olduğunu gördüm, açıkçası toplamak istiyorum.

Bu parçaları kullanan var mı ?
Böyle kasa toplamak çok mu mantıksız, çok mu boşuna para harcamış olacağım ?

2 haftadır bu parçalarla yatıp kalkıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6100 yerine i3 7100, B150M anakart yerine B250 anakart, GTX 950 yerine GTX 1050 veya RX 460 alınmalı.

evet arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum araştırdım ve ve yorumlarınızla şöyle birşey yapmaya karar verdim tabi sizinde yine görüşünüzle şekillendirdiğim için noktayı koyanada kadar ( kasayı toplayana kadar ) yardım etmenizi istiyorum

MSI B250M BAZOOKA 2400MHZ

Intel Boxed Pentium G4560

MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4G 128Bit GDDR5

toshiba p300 1 tb 7200PRM

Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3

Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133 MHz

bu topladığım bilgisayar bileşenlerinde yani bir sıkıntı çıkarmı çıkmazmı şuan bu bileşenlerin fiyatı 2.219,06 TL tutuyor kasa hariç varsa kasa öneriniz onuda bekliyorum.

i 3 yerine g4560 daha mantıklı geliyor fiyat olarak yarısı, farkı çok ama bu sistemde g4560 işlemci sıkıntı çıkarırmı terar söylüyorum rami ilerde arttıracağım şimdilik 8 gb lık ram yeterli ama topladıktan 2 ay sonra bir ram 8 gb lik daha alabilirim. işlemciden kısıp anakartı yükselttim.

çokta fiyatı yükseltmek istemiyorum açıkcası

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

peki kasa olarak öneriniz ne olur

ve bu konuya giren arkadaşlar toplayacağım sistem hakkında kendi yorumunuzu yaparsanız sevinirim

veya bu parçalara sahip olupta şikayeti yada memnuniyeti olanlarda yazarsa benim aklımda hiçbir şekilde soru kalmayıp emin şekilde alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…