i3 6100 ve GTX 950 Sistem

RankQX

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
3D Environment Artist
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi topladım. Bu sistemde bunu ekle, bunu çıkar veya bu, bundan daha performanslı olur gibi tavsiyeleriniz varsa ve burada da belirtirseniz çok memnun olurum.

Halihazırda Hdd'ye sahip olduğum için onu eklemedim listeye.

Bütçem : 2100 TL.

eklecıkar.png

Bütçeniz 2100 tl ise ekran kartını r9 380 veya r9 380x yapmanızı öneririm onun dışında güzel sistem.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500 watt psu yetecek mi r9 380 veya r9 380x için ? Birde xigmatek tauro serisi v12 kanalından 384 v veriyordu galiba.

500 watt psu yetecek mi r9 380 veya r9 380x için ? Birde xigmatek tauro serisi v12 kanalından 384 v veriyordu galiba.
600w gereklidir. Ama r9 380 500w yeterli sanırım tam emim değilim. İstersen ekran kartını gtx 960 4g modelini alabilirsin. Yine bütçeni aşmayacaktır. Daha ileriye dönük olur ve işlemciyi i5 6400 önerebilirim.

Arkadaşlar aşağıdaki sistemi topladım. Bu sistemde bunu ekle, bunu çıkar veya bu, bundan daha performanslı olur gibi tavsiyeleriniz varsa ve burada da belirtirseniz çok memnun olurum.

Halihazırda Hdd'ye sahip olduğum için onu eklemedim listeye.

Bütçem : 2100 TL.

Eki Görüntüle 154784
500w Yetecektir. Ekran kartını GTX 960 ya da 380x alabilirsin. Anakartı bir gıdım daha yükseltebilirsin. Birde RAM alırken 16 GB alınacaksa (2*8) modüller halinde olanlardan alınız. Hayırlı olsun.

Ssd'yi su an icin dusunmuyorum. Ama mutlaka alacaģım bir süre sonra. Anakartı neden bir tık daha yükseltmeliyim bu kötümüdür ?

Ayriyeten ben islemci veya ekran kartinda degisiklige gitme taraftariyim.
Ya islemciyi yukseltir, ekran kartina dokunmam ya da islemci ayni kalir ekran kartini yukseltirim ki zaten arkadaslar da belirtmis r9 380 veya 380x al diye. Ama ben hala 950/960/380/380x arasindayim, islemci yukseltmeyecek olursam. Son olarak ram konusuna da deginecek olursam tek modul 8g almamin sebebi ileride bir 8g daha alabilecek olmam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı