Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #11 ubolattekin dedi: Arkadaslar ürünleri nereden topladıgınızı öğrenebilir miyim, hangi sitelerden acaba? Genişletmek için tıkla... Ben www.sinerji.gen.tr adresinden topladım.
ubolattekin dedi: Arkadaslar ürünleri nereden topladıgınızı öğrenebilir miyim, hangi sitelerden acaba? Genişletmek için tıkla... Ben www.sinerji.gen.tr adresinden topladım.
R Rhineheart Hectopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #12 ubolattekin dedi: Arkadaslar ürünleri nerden topladıgınızı öğrenebilirmiyim hangi sitelerden acaba Genişletmek için tıkla... Ebrar bilgisayar. Bir kac gün önce bende bir sistem topladim araştirmalarim sonucu bulabildiğim en uygun site.
ubolattekin dedi: Arkadaslar ürünleri nerden topladıgınızı öğrenebilirmiyim hangi sitelerden acaba Genişletmek için tıkla... Ebrar bilgisayar. Bir kac gün önce bende bir sistem topladim araştirmalarim sonucu bulabildiğim en uygun site.
D DarkTuna Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #13 Herkese teşekkür ederim yakın zamanda karar vereceğim.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.057 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #14 Gtx 960'ı Rx 470 gibi güncel bir kart ile değiştirin.