i3 6100 ve GTX 960 Sisteme Yükseltme Önerisi

Zelasis

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şöyle bir sistemim var;

Kasa: Zalman Z3
İşlemci: Intel i3 6100 3.7 GHz 3MB
Anakart: MSI H110M GAMING 2133 MHz
Ekran Kartı: MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB
Ram: GSKILL 8GB (1x8GB) 2133MHz
Hard Disk: Western Digital 1TB SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache
SSD: Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
PSU: 600W

Ve ben Fortnite oyuncusuyum.Fortnite oynarken çok drop yiyorum hatta arada bir 5 FPS'e bile düştüğü oluyor ve FPS 60'ın üzerine çıkmıyor.
Bu sistemi yükseltmenin zamanı geldiğini düşünüyorum ve hangi parçaları değiştirmem gerektiğini size sormak istedim. Çünkü uyumsuzluk, darboğaz olmasın diye.Sizce neyi değiştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni ryzen işlemcileri ve ekran kartlarını bekliyip yeni bir sistem kurabilirsiniz ama upgrade yapmam gerekiyo diyorsanız illa darboğaz olucaktir ama fiyatları uygun olan rx 570 veya rx 580 e upgrade yapmak mantıklı olabilir
Bide şu linkteki sistem sizin sisteminiz ile nerdeyse ayni.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme Galax GTX1060 6GB EXOC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı düşündüm.
Ama uyar mı, darboğaz olur mu ? Onu bilmiyorum.
Ayrıca işlemci olarak AMD Ryzen serisi düşünüyorum ama bu sisteme bunlar uyar mı bir bilgim yok.

Yeni sistem kurulcaksa bu psu ssd ve hdd ise yarar diğerleri ise yaramaz.video da rx 570 e bile darboğaz yapiyo 1060 a hayli hayli yapar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı