Sistemi Sinerji'den almayı planlıyorum. Daha önceki senelerde de bilgisayar toplamayı düşünmüştüm fakat kısmet olmadı kısmetse bu yaz alıyorum. Sizce bu parçalar nasıl? Öneride bulunmak isteyen arkadaşlar var ise bulunabilirler. Aklıma takılan bir durum da var aslında, baktığıma göre monitörler genel olarak pahalı ve bütçem de kısıtlı önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler.
2ms ve altı monitörler pahalı haliyle özellikle Hdm ve Dvı modeller. Ancak 5m Aoc modellerin fiyatları çokta pahalı değil bütçenize göre elbet bir şey bulursunuz Sisteme gelirsek sistem fena görünmüyor. Sadece Gtx960 2gb yerine Gtx950 2gb yada Gtx960 4gb almanızı tavsiye ederim size çünkü Gtx950 2gb ile Gtx960 2gb arasında öyle çok büyük bir fark yok verdiğiniz paraya pek değmeyecektir. İkiside Oc'li güzel kartlar ve performansları oldukça yakın Hatta komik bir şekilde Tekno Seyir yaptığı testlerde fps değerlerini aynı çıkarmış o kadar yakınlar yani 3-5 fps kadar fark var aralarında neredeyse
Arkadaşlar, i5 661 işlemciye 6yıllık bir anakarta ve 8 gb ddr3 RAM'e gidip gtx 950 ya da 960 alsam kullanabilir miyim?? Power olarak bir sorunum yok yeterli powerım var
Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için. Peki r9 380'in birçok modeli ve markası mevcut. Yine bu fiyatta hangi modeli önerirsiniz? Monitör olarak bütçem de yaklaşık 350-400 tl arası.
Hocam sabah dediklerinize göre kendimce düzenledim tekrardan. Sizce nasıl olmuş?
Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için. Peki r9 380'in birçok modeli ve markası mevcut. Yine bu fiyatta hangi modeli önerirsiniz? Monitör olarak bütçem de yaklaşık 350-400 tl arası.
Hocam sabah dediklerinize göre kendimce düzenledim tekrardan. Sizce nasıl olmuş? Eki Görüntüle 154839
Sistem uyumlu sıkıntı yok. Monitör için ise ViewSonic VA2261-2 21.5 5ms 1920x1080 öneririm. Her şeyi toplu bir şekilde topladım, bütçeni aştı mı bilmiyorum buyur;