i3 6100 ve Gtx 960 Tabanlı Sistem Toplama

Sistem uyumlu sıkıntı yok. Monitör için ise ViewSonic VA2261-2 21.5 5ms 1920x1080 öneririm. Her şeyi toplu bir şekilde topladım, bütçeni aştı mı bilmiyorum buyur;Eki Görüntüle 154859
Arkadaşlar bende bir süredir PC toplamak istiyordum. Lol ve CS go oynayacağım, bu sistemi aynen toplamak istiyorum. Sizce parçaları nereden almalıyım? ve kasayı Aerocool Strike-X One Adv. 750W 2 x USB 3.0, 2 x 12cm Fan, Fiyatı bunu kullansam olur mu? Yararı ve zararı ne olur?

Arkadaşlar bende bir süredir PC toplamak istiyordum. Lol ve CS go oynayacağım, bu sistemi aynen toplamak istiyorum. Sizce parçaları nereden almalıyım? ve kasayı Aerocool Strike-X One Adv. 750W 2 x USB 3.0, 2 x 12cm Fan, Fiyatı bunu kullansam olur mu? Yararı ve zararı ne olur?
750W güç kaynağı istediğin parçayı takıp power'ı düşünmemeni sağlar. Kasa içi fanları ben çokta gerekli olduğunu düşünmesem de 2 fanı dışardan havayı alıp içeriyi soğutup sıcak havayı da dışarı vermesini sağlıyor yani içeriyi sıcakta tutmuyor, ekside görmedim ben. Alınabilir bence :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı