i3 6100 ve GTX 970 tabanlı sistem nasıldır?

Bütçen giriş orta seviye aralığında madem anakartı H110M çipset seçip kalan bütçeyi i5 6402P için ayırabilirsin. Ekran kartı içinde kesinlikle GTX1060 almalısın madem AMD düşünmüyorsun GTX970'de alma artık eskidi. SSD olarak Kingston 240GB UV400 tam F/P ürün evo ile 100 TL fiyat farkı var. Bunu alarakta tasarruf edersin.

İşlemciyi 4-5 ay süre içerisinde değiştirip üst seviye alabilirim, sorum bu sistem ne kadar idare eder beni.
Bu arada GTX 1060 kesin bir seçim gibi gözüküyor şuan

İşlemciyi 4-5 ay süre içerisinde değiştirip üst seviye alabilirim, sorum bu sistem ne kadar idare eder beni.
Bu arada GTX 1060 kesin bir seçim gibi gözüküyor şuan

İşlemciyi kısa sürede değiştireceksen daha hesaplı Pentium G4400 al zararın azalır. Böylelikle hem cebinde 200 TL'ye yakın para kalır.

Hocam arkadaş çok doğru söylemiş çok takılmayın AMD Nvidia daha ucuza daha çok performans alıp i5 kullanacaksınız siz ona bakın bir fark olmayacak.

Hocam arkadaş çok doğru söylemiş çok takılmayın AMD Nvidia daha ucuza daha çok performans alıp i5 kullanacaksınız siz ona bakın bir fark olmayacak.
Hocam, oldukça iyi güzel tavsiye vermeyin demiyorum. Kararım GTX 1060'tan yana şuan.

İşlemciyi kısa sürede değiştireceksen daha hesaplı Pentium G4400 al zararın azalır. Böylelikle hem cebinde 200 TL'ye yakın para kalır.
Konuyu hortlattığım için kusuruma bakma Dediğin gibi G4400 alıp anakartımı Z170 chipsetli alıp sadece ekran kartı ve işlemci yükseltmem nasıl olur acaba?
GTX 1060 ve i7 6700K olarak 6-7 ay sonrasında.

Süper olur. Hatta hesaplı alttaki anakartı alıp overclock'a uygun Bios'u yüklersen G4400'e overclock bile yapabilirsin.

Gigabyte GA-Z170M-D3H Intel Z170 2133MHz DDR4 mATX Anakart

GIGABYTE GA-Z170M-D3H Non-K OC BIOS - Overclocking.Guide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…