i3 6100 ve GTX1060 Tabanlı Sistem Önerisi

Mesajımı üstün-körü okuduğun açık arkadaşım. 6098p ve 6100 giriş seviyesi değil çünkü: i3' ün yeni nesil işlemcileri olduğunu belirtmiştim Tekrar okursan iyi olur.

Mesajımı üstün-körü okuduğun açık arkadaşım. 6098p ve 6100 giriş seviyesi değil çünkü: i3' ün yeni nesil işlemcileri olduğunu belirtmiştim Tekrar okursan iyi olur.

Ben şahsen i3 6100 ile csgo da +100 fps alıyorum düşük ayarlarda biostan HD 530'a 512 MB ram ayırdım GTA5 felan oynuyorum ekran kartı olmadan

GTA 5'i hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ve kaç FPS alıyorsunuz?
1080 p normal ayarlarda tüm ayarları en düşüğe çekiyorum keskinlik yumuşatma vs. kapatıyorum 25 30 fps ile oynanıyor takılma hiç yok

Yanlış anlaşılmaması için açıkladım çoğu zihniyet halen i3 bu kötü git eski i7' yi al daha iyi mantığıyla ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…