i3 6100 ve MSI GTX 1050 TI Sisteme Monitör

Pro Oyuncu 0202

Hectopat
Daha fazla  
  • Msi B150m Bazooka Soket 1151 Ddr4 2133 mhz anakart
  • MSI GeForce GTX 1050 TI 4 GB OC GDDR 5 128 bit NVidia DX 12 ekran kartı
  • Kingston 8Gb HyperX Fury Black DDR4 2133 MHz CL14 (2×8=16Gb)Ram
  • Kingston 240Gb HyperX Fury Sata 3.0 SSD
  • Intel core i3 6100 soket 1151 3.7GHz 3mb önbellek 14nm işlemci
Evet arkadaşlar toplamak istediğim sistem bu. Ancak birde monitör lazım. Tabiki bütçem yok. Bende bir ekran var. Philips 226V3LSB/62. Bu monitör nasıl. Ben GTA 5 oynayacağım ancak görüntü kalitesi önemli değil. Ram anakart uyumu gibi ekranında uyumlu olması gerekir mi? Bu monitör uygun mudur? GTA 5 oynarken monitör yüzünden kaliteden kısmak zorunda kalır mıyım? Veya sanırım Hz olayı varmış. O nedir? Biraz monitörleri açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? Bir de hangi siteden toplayacaksınız? Bana sistem dengesiz olmuş gibi geldi. Hayır kaliteden kısmanız gerekmez fakat HDMI to VGA dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Çoğu monitör standart olarak 60 Hz görüntü verir.

Bütçe 2500. Ancak monitör almak istemiyorum. Çünkü daha kasa parasını toplayamadım. Zaten bütçem aşgın o yüzden yeni bir monitör alamam. HDMI to VGA ne kardeş. Monitörden anlamam. İşte bana biraz bilgi ver. Sistemin dengesiz olduğunu niçin düşünüyorsunuz. Birde bu sisteme bu monitör uyar mı? Uyar mı derken RAM anakart uyumu gibi bir uyum olması lazım mı? Birde hangi siteden alsam bilemiyorum. Malum dolandırıcılar çok fazla. Ucuz aynı zamanda güvenilir bir site önerirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı