Haftaya bu sistemi topluyorum . Birkaç arkadaşım amd ekran kartı ile intel sistemde sorun yaratabiliri dediler . Sizce sorun yaratır mı ? Sistemin oyun performansları nasıl olur ?
Haftaya bu sistemi topluyorum . Birkaç arkadaşım amd ekran kartı ile intel sistemde sorun yaratabiliri dediler . Sizce sorun yaratır mı ? Sistemin oyun performansları nasıl olur ?
Arkadaşlarına selam söyle , donanım hakkında yorum yapma işini bıraksınlar. Ya da biraz araştırıp konuşsunlar. Neyse konumuza gelelim. Sistem o dandik kasa hariç iyi. Kasayı Thermaltake, Aerocool, Zalman tarzı markalarla değiştirirseniz çok daha iyi olur.
O arkadaşların kimse direk iletişimi kes. İşlemci ile GPU'nun alakası yoktur. Frisby marka alıp o güzelim parçaları yakmayın lütfen. High Power, Aerocool, Zalman, Cooler Master gibi markalara yönelin.
Hayır sorun yaratmaz, ama 70-80 TL daha verebilirim dersen GTX 950 al ekran kartını.
Birşey söylemek istiyorum birçok internet sitesinde o ram 125-130 TL ama senin topladığın sitede 184 TL yazıyor haberin olsun.RAM'i söylediğim gibi 130 TL olan bir yerden al sonrada ekran kartını GTX 950 yap.