i3 6100 ve R9 270 sistemin oyun performansı

Teşekkürler.Bir sorum daha olacak.Sizce bu sistem iyimi?.Performans olarak.

Ne kadara alacaksınız sistemi? Bir de o internet cafe yoğun muydu?
İrtennet cafe sahibi arkadaşımız.Zaten sürekli gidiyordum.15 masa vardı.1500 liraya anlaştık.A4 Tech mause ve klavye snoppy oyuncu kulaklıgı yanında ve tüm oyunlar.cokda yogun degıldı

İrtennet cafe sahibi arkadaşımız.Zaten sürekli gidiyordum.15 masa vardı.1500 liraya anlaştık.A4 Tech mause ve klavye snoppy oyuncu kulaklıgı yanında ve tüm oyunlar.cokda yogun degıldı
Tamam o zaman. Alabilirsin ama işlemciyi i5 4690 ya da 4770/4790 ile değiştirmeni öneririm.

Yok o kadar güçlü işlemci ekran kartına gereksiz. Eski nesile yatırım yapılmaz. Aksesuarları almanı önermem, kaç kişi dokunuyor onlara. Hele kulaklık ve klavyeye yaklaşma bile, ucuzundan kendin toparla. Fiyatı fena değil gibi sistemin. O fiyata toplayamayız sonuçta şu an aynı performansta bir sistem. Orada daha güçlü ekran kartı olan bilgisayar varsa onun ekran kartına oturmaya çalış sen ama, tanıdıksa şunu takalım kasaya falan de.

Performans olarak giriş seviyesi bir sistem. Senin beklentilerin ne tam bilmiyorum ama şu an her oyunu bir ayarda oynarsın.

Sistemin piyasadaki tüm oyunları oynatır. Aksesuarlarla alakam olmadığı için bilmiyorum.

Olsun yine de aksesuarları almayın Masterkeys Lite L Combo alın.
Param yok bu bayramda topladığım paraya alırım.Ben size fps sordum kac olur sizce.Csgo oynacağım.Ve yazdıgım oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…