KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2016 #11 technobom dedi: Teşekkürler bunla gta 5 te high ayarlarda kaç fps alırım ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet güzel gibi.
technobom dedi: Teşekkürler bunla gta 5 te high ayarlarda kaç fps alırım ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet güzel gibi.
T technobom Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #12 KadirSMZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet güzel gibi. Genişletmek için tıkla... Gta san andreas da 10 fps le oynayan biri olarak bu pc iyi gelecek .
KadirSMZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet güzel gibi. Genişletmek için tıkla... Gta san andreas da 10 fps le oynayan biri olarak bu pc iyi gelecek .
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #13 technobom dedi: Gta san andreas da 10 fps le oynayan biri olarak bu pc iyi gelecek . Genişletmek için tıkla... Değil mi ya? Öyle güzel anlıyorum ki sizi. Bilgisayar konusunda yüzü gülmemiş bir insanım ben. Şu anki işlemcim intel i3 2120, ekran kartı radeon hd 6350, düşünün artık.
technobom dedi: Gta san andreas da 10 fps le oynayan biri olarak bu pc iyi gelecek . Genişletmek için tıkla... Değil mi ya? Öyle güzel anlıyorum ki sizi. Bilgisayar konusunda yüzü gülmemiş bir insanım ben. Şu anki işlemcim intel i3 2120, ekran kartı radeon hd 6350, düşünün artık.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2016 #14 Ben de aynı. i3 530 ve HD6570