glaitaht Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 528 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Şubat 2018 #11 RAM için anlaşıldı, yarın sabah elden alınacak. RAM elden alındı, henüz takacağım bir sistem yok elimde fakat RAM'in çalışmasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Güvenilir bir satıcı.
RAM için anlaşıldı, yarın sabah elden alınacak. RAM elden alındı, henüz takacağım bir sistem yok elimde fakat RAM'in çalışmasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Güvenilir bir satıcı.
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2018 #12 Prefire dedi: RAM için anlaşıldı, yarın sabah elden alınacak. RAM elden alındı, henüz takacağım bir sistem yok elimde fakat RAM'in çalışmasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Güvenilir bir satıcı. Genişletmek için tıkla... Usta salsaydın keşke ben alacaktım [emoji20]
Prefire dedi: RAM için anlaşıldı, yarın sabah elden alınacak. RAM elden alındı, henüz takacağım bir sistem yok elimde fakat RAM'in çalışmasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Güvenilir bir satıcı. Genişletmek için tıkla... Usta salsaydın keşke ben alacaktım [emoji20]
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 20 Şubat 2019 #13 Satıldı damgası vurulmamış. İ3 6100 hala satılık mı? Yoksa hala başka biri için mi ayırdınız?
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.295 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 20 Şubat 2019 #14 RAM'i ucuza görünce herkes talip olmuş tabi. Bilgisayarı olmayan birisinin alması iyi olmuş. Kasanın tamamının Fiyatı olsa güzel olur.
RAM'i ucuza görünce herkes talip olmuş tabi. Bilgisayarı olmayan birisinin alması iyi olmuş. Kasanın tamamının Fiyatı olsa güzel olur.