i3 6100 ve RX 460 Sistem

DOOM'da 20 FPS fark? Böyle bir şey mümkün değil. Videoda Gigabyte'ı yerden yere vurmuşlar. Tamamen kötüleme amaçlı yapıldığını düşünüyorum.

DOOM'da 20 FPS fark? Böyle bir şey mümkün değil. Videoda Gigabyte'ı yerden yere vurmuşlar. Tamamen kötüleme amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
İşte bunun için kafam karışık. Aklım GİGABYTE diyor, ama sonuç SAPPHİRE diyor. Kadir kardeşim bir iki tane daha oyun testi yaparsan anlayacağız.

@Deadpool1533 @KadirSMZ Bu toplama nasıl olmuş sizce? Deadpool RX470'li sonunda Eki Görüntüle 192043
Çok iyi olmuş. Bence bu fiyata en uygun sistem.

Paladins Beta'da en yüksek ayarlarda ortalama 120 FPS alıyorum. Bu arada oyunun bugün beta sürümü yayınlanmış. Muhteşem zevkli bir oyun. Overwatch'ın ücretsiz versiyonu (beta olduğu için). Herkese tavsiye ederim.

Beyler bu rx 460 GTX 750 Ti den 1 tık üstün diyorlar. Aralarındaki en belirgin fark dx12.
peki o zaman AMD R7360 , GTX 750 Ti ile aynı seviyelerde olduğunu göruyoruz. o zaman rx 460 a 500 TL vermek yerine 350 TL ye r7 360 dx12 almak daha mantıklı degilmi ? arada 3-5 Fps oynayabilir.Ama 150 TL de cebinde kalır.. Sonuç da bu kartlar Oyuncular için Giriş seviyesi modeller.

Her zaman yeni ve güncel bir kart alınır. RX 460, R7 360' a göre daha performanslıdır. Mesele 3-5 FPS değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…