i3 6100 ve RX 460 Sistem

Arada 50 FPS fark olması mümkün değil. OC edition kartların bile aralarında bu kadar fark olmuyor. Biri 200 biri 150 fps alıyorsa, 150 fps alan kart sorunludur (Sorunludur derken, arızalıdır anlamında).

Arada 50 FPS fark olması mümkün değil. OC edition kartların bile aralarında bu kadar fark olmuyor. Biri 200 biri 150 fps alıyorsa, 150 fps alan kart sorunludur (Sorunludur derken, arızalıdır anlamında).
Aynen ben de çok şaşırdım. Tek bir soru soracağım. Sen bu iki kart arasında kalsaydın hangisini alırdın ? Fiyat farkı önemsiz.

Soğutma ve performans iyi ise markanın bir önemi yok, Konuyu kurcalamayın artık.

Sohbet bölümü mevcut diye hatırlıyorum lâkin konu içinde konu dışına çıkmışsınız gibi geliyor yanlışım var ise özür dilerim.

Ben ilk defa sistem toplayacağım. Ve sistemi güncellemeyeceğim. Ekran kartında çok kararsız kalıyorum. Çünkü her farklı konuda farklı FPS değerleri ile karşılaşıyorum. Kafam çok karışıyor.

Konu içinde cevaplamak ne kadar doğru bilemiyorum ama madem değiştirmeyeceksiniz hız aşırtmaya müsait bir ekran kartı almalısınız.

@Deadpool1533 dostum RX 460 mı alacaktın sen? Asus strix neden almıyorsun 725 lira falan olması lazım

@KadirSMZ Dostum Fifa denedin mi hiç? Fifa tarzı oyunlarda senin sistem 4-5 sene zorlanmadan götürür heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…