Aldığım monitörle aynı özelliklere sahip. Biraz daha şıkmış. Bir şey farketmiyor ben aldıklarımla mutluyum. Beni asıl şoke eden olay ne söyleyeyim. PSU kasanın üst tarafındaymış, yeni fark ettim.
Aldığım monitörle aynı özelliklere sahip. Biraz daha şıkmış. Bir şey farketmiyor ben aldıklarımla mutluyum. Beni asıl şoke eden olay ne söyleyeyim. PSU kasanın üst tarafındaymış, yeni fark ettim.
Bilmiyorum ki burada herkes PSU altta olan kasaları tercih ediyor. Şu anki kullandığımda da PSU üstte bir sıkıntısı yok. Bir de şey soracağım. Sinerji'de kargo takibi nasıl yapılıyor biliyor musun acaba? Siteyi alt üst ettim bulamadım.
34 liraya topluyor ve yanında 1 adet mouse pad hediye ediyor. Sistem henüz elime ulaşmadı. Ulaşınca elimden geldiği kadar test yapacağım. Ama GTA 5 almayı düşünmüyorum. Alsam bile ay başında AKK yenilenince anca indirebilirim.
Kulaklık biraz önce elime ulaştı. Sorunsuz bir şekilde geldi. Gameekstra ürünü kargolarken işi çok abartmış. Kulaklık değil nükleer başlık var gibi paketlenmiş. Açacam diye parmağımı doğradım.