i3 6100 ve RX 460 Sistem

Yakın zamanda bende sinerjiden i5 6600 ve rx 470 li bir sistem toplayacağım kısmet olursa hayırlısı olsun testleri bekliyoruz daha önemlisi ben sinerjinin kablolamayı nasıl yaptığını merak ediyorum.

Yakın zamanda bende sinerjiden i5 6600 ve rx 470 li bir sistem toplayacağım kısmet olursa hayırlısı olsun testleri bekliyoruz daha önemlisi ben sinerjinin kablolamayı nasıl yaptığını merak ediyorum.
Sistem elime ulaşınca ayrıntılı olarak bilgilendireceğim. Sinerji sistemi saat 5'te kargolamış. Cuma günü geliyor hayırlısıyla.

Ama youtube videolarında çok farklı. R7 370 GTA 5 very high ve high arası 50 fps veriyor. RX 460 high ayarlarda 40 fps. Sadece merak ettim. Ben de RX 460 almak istiyorum ama performansa çok önem veriyorum. Paramız boşa gitmesin sonuçta.

Hocam ayrıntılı testlere bakmakta fayda var. Ben karşılaştırma yapacak donanıma sahip biri değilim.

Geldi gönlümün sultanı. Ne yapacağımı bilemedim ekran kartı sürücüsü indiriyorum. Başka ne inecek buna? Win10 Pro kurulu halde geldi. Ekrandaki simgeler kocaman gözüküyor.

Windows otomatik güncelleştirme yapıyor şuan. Ama ben AMD Crimson yazılımını ayrı indiriyorum. Bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…