i3 6100 ve RX 460 Sistem

AMD Crimson kullanmadım açıkçası fakat ekran kartı sürücünüzü Windows Update yerine kendi sitesinden yapmanız iyi olmuş. Testlerini bekliyorum.

AMD Crimson kullanmadım açıkçası fakat ekran kartı sürücünüzü Windows Update yerine kendi sitesinden yapmanız iyi olmuş. Testlerini bekliyorum.
En kısa zamanda paylaşacağım. Bıraktım Windows bildiği gibi indirsin. Sonrasında eksik gedik varsa indireceğim.

OEM Windows Pro da aldım. Güncelleştirme bitince etkinleştireceğim.

Bir de ekran kartını sabitlemek için vida yok kasada. Ya normali böyle ya da kutuya koyulmamış. Şimdilik sadece PCI üzerinde duruyor.

HDD olabilir o. Ayrıca HDD kapanma sesi gelmesi lazım dikkatli bak.
Hocam şimdi ben ekran kartı sürücüsünü yükledim. Windows'u etkinleştirdim. Windows otomatik güncellemelerini yaptım. Sırada BIOS güncellemesine bakacam. Başka ne yapmam lazım?

Hocam şimdi ben ekran kartı sürücüsünü yükledim. Windows'u etkinleştirdim. Windows otomatik güncellemelerini yaptım. Sırada BIOS güncellemesine bakacam. Başka ne yapmam lazım?
Bios önemli değil başka bişey yapmana gerek yok oyuna basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…