İ3 6100 vs A10 7890K

O zaman toplanır ya i3 bence ben sana fotoğraf atayım. Böyle bir şey alabilirsin 2037 tl eğer istersen ssd ilave edersin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    38,7 KB · Görüntüleme: 378
Son düzenleme:
1700-1800 lira gibi bütçelere apu toplamak çok mantıksız olur zaten i3 mü yoksa apu mu dediğiniz için i3 dedim.Farklı bir tavsiye isterseniz amd athlon II X4 860K işlemci öneririm i3 ile arasında 150 lira gibi bir fark var.Dolayısıyla anakartıda fm2+ soketli bir anakart almak gerekecek A68HM V2 alırsanız bir 70 lira bütçede oradan kazanırsınız.Sonuç olarak da 220 lira bütçe arttırıp daha iyi bir ekran kartına yatırım yapmak mantıklı olur.Dediğim işlemci ile i3 6100 arasında da 150 liralık bir performans farkı da yok üstelik amd işlemci 4 çekirdek.

O zaman toplanır ya i3 bence ben sana fotoğraf atayım. Böyle bir şey alabilirsin 2037 tl eğer istersen ssd ilave edersin.
Eğer sonradan SSD ekleyecekse B150 anakart almanın mantığı yoktur çünkü H serisi anakartlar B serisi anakartlara göre daha hızlı veri transferi imkanı sunar.Birde bu sisteme 600W güç kaynağı yerleştirmek biraz saçma olacaktır onun yerine maliyet düşürülmek için 500W güç kaynaklarına bakılması hem paradan kar etmenizi sağlayacaktır.Ancak 600W gelecekte sisteme yeni ekran kartı , işlemci takılacaksa mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı