i3 6100 vs G4560

Leviath4n

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1060'ın yanına bunlardan birini alacağım. Arasında 300 TL fark var, ben darboğaz yapmasın(5-10 FPS'den bahsetmiyorum) ve sadece tarayıcıda gezerken bile işlemci zorlanmasın istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez. G4560 alın. Aralarında hiç fark yok. İleride güncel bir i5 alırsınız. Paranızı i3'e yatırmayın derim. Sonuçta 230 TL'lik bir işlemciden bahsediyoruz. İlerde daha iyisi alınabilir. Ben G4560 RX 570 ikilisini kullanıyorum neredeyse hiçbir oyunda(GTA5 dahil) darboğaz yaşamıyorum.
İstersen videosu var YouTube'de çekmiştim atabilirim.

Son düzenleme:
Değmez. G4560 alın. Aralarında hiç fark yok. İleride güncel bir i5 alırsınız. Paranızı i3'e yatırmayın derim. Sonuçta 230 TL'lik bir işlemciden bahsediyoruz. İlerde daha iyisi alınabilir. Ben G4560 RX 570 ikilisini kullanıyorum neredeyse hiçbir oyunda(GTA5 dahil) darboğaz yaşamıyorum.
İstersen videosu var YouTube'de çekmiştim atabilirim.
Ben de öyle yapmayı düşünüyordum aradaki 5-10 FPS'lik fark için 300 TL biraz fazla geliyor bana. Bu arada videoyu atarsan sevinirim teşekkürler. Bir şey daha RX 570 düşünüyordum ben de GTX 1060 almaya karar verdim. RX 570 ile ilgili değerlendirmenizi soylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de öyle yapmayı düşünüyordum aradaki 5-10 FPS'lik fark için 300 TL biraz fazla geliyor bana. Bu arada videoyu atarsan sevinirim teşekkürler. Bir şey daha RX 570 düşünüyordum ben de GTX 1060 almaya karar verdim. RX 570 ile ilgili değerlendirmenizi soylerseniz sevinirim.
RX 580 GTX 1060'ın rakibi.
Aynen 5-10 FPS için okadar fiyat fazla bencede.

İ3 işlemciler fiyatlarını bence hak etmiyor. Ya G4560 alırsın ya da biraz daha para biriktirip İ5 veya R5 serisi işlemci alırsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı