İ3 6100 vs i5 4590

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin yorumunuza katılıyorum. Böyle insanlara böyle cevap vermek gerekir.

Moderatörler bizden yüksek ya da alçakta değiller. Sadece bazı insanların buranın işleriyle ilgilenmesi gerek ve modlar da bu işi üstlenmiş. En nihayetinde herkes birer birey. Herkesin kişiliği farklı ve bunu kabullenmek zorundayız. Hakaret etmek bizim haddimize değil. Örneğin tavırlarından rahatsız olduğum bir çok üye var (bazı modlar da dahil) ama insanlar birbirine saygı duymalı. Çünkü insanların huylarını onlarına saygsızıca davranarak değiştiremeyiz.

Böyle ufak şeyler için insanları kırmaya gerçekten gerek yok. En nihayetinde burada herkes birbirine yardımcı olmaya, öğretmeye, öğrenmeye çalışıyor.

Öte yandan arkadaşın tavrının da hoş olmadığı açık. Onu savunmuyorum. O da mantıklı düşününce hata yaptığının farkına varacaktır.

Sanırım senin başına daha önce bir olay gelmişti. Benim konumda bana Sapphire markalı bir ekran kartı önerdiğin için yanlış bilgilendirmeden dolayı ceza almıştın. Bence çok yanlış ve gereksiz bir cezaydı bu. Bazı Moderatörler işlerini doğru yapmıyor.

Konu amacı dışına çıktığı için kapatılmıştır, konu sahibi istediği cevabı alamadıysa yeni konu açabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…