Resimdeki sistemi almak istiyorum şu anda elimde GPU içinde para olmadığından GPU'yu sonra r9 380 olarak alabilirim.
Resimdeki işlemci yerine i5 6500k alıp başka bir GPU mu alsam karar veremedim.
İşlemciyi i5 6500k almak sıkıntı yapmaz ama r9 380 alırsam aynı performansı vericeğini düşünüyorum.
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Zalman z3plus 600 watt mid tower kasa hakkında ne düşünüyorsun?
İlk topladığım sistem olduğu için uyumsuzluk varmı merak ediyorum onuda bi kontrol edermisin.
Zalman gayet güvenilir bir firma PSU da güvenilir uyumsuzluk yok PSU r9 380 için de gayet yeterli kasanın beyaz halini arkadaşım kullanıyor oradan biliyorum beyaz benim gözüme daha cazip geliyor yardımcı olduysam beğenmeyi unutma kardeş
Aklımda belirli bir bütçe yok yalnız ben ilk önce sistem toplamam gerek gpu ya para yetmiyor onu sonra alcam almışken tam olsun diye skylake işlemcidede hd 530 kendi grafik şeysi varmış galiba ekran kartsız açabiliyormuşum özelliklerine baktım şu anki bilgisayarımdan da iyi o şekil kullanabilirmiyim ekran kartsız anlatabildiysem ne mutlu bana.
@umutcanahmet
Mart ayı gibi ben de aşağıda ekran görüntüsünü ilettiğim sistemi toplayıp yaza doğru ekran kartı almayı düşünüyorum. Sana da böyle bir sistem toplamanı tavsiye ederim.
İşlemci ile birlikte gelen grafik desteği ile LoL gibi online oyunları ve çok düşük grafik yongası isteyen oyunları oynarsın. Yani fazla beklentin olmasın...