Merhaba benim PC sistem özelliklerim: 4 GB RAM i3 7020U işlemci ve Intel HD 620 Windows 8.1 geçmek istiyorum driver sorunu yaşar mıyım? Çünkü daha önce 8.1 geçmiştim ve driver sorunu yaşamıştım o yüzden tekrar Windows 10 kurdum.
Merhaba benim PC sistem özelliklerim: 4 GB RAM i3 7020U işlemci ve Intel HD 620 Windows 8.1 geçmek istiyorum driver sorunu yaşar mıyım? Çünkü daha önce 8.1 geçmiştim ve driver sorunu yaşamıştım o yüzden tekrar Windows 10 kurdum.
Bir şey daha soracağım Windows 10 Lite (ghost spectre ) varmış onu yüklemek için kararsız kaldım internette baktım bir kısım güvenli değil bazıları da sıkıntı olmadığını söylüyor, sizce onu kursam sıkıntı çıkar mı?
Bir şey daha soracağım Windows 10 Lite (ghost spectre ) varmış onu yüklemek için kararsız kaldım internette baktım bir kısım güvenli değil bazıları da sıkıntı olmadığını söylüyor sizce onu kursam sıkıntı çıkar mı?