i3 7100 CPU %100 kullanımı

tevune

Femtopat
Oyun içinde düşük FPS problemim yüzünden bilgisayar bileşenlerimin bir kısmını değiştirdim ama hala oyunlarda düşük FPS alıyorum. Afterburner ile oyun içi değerlere baktığımda problemin CPU kullanımı(%100) olduğunu gördüm. Sorunla alakalı ne denesem bir gıdım düzeltemedim. Bilgisayar darboğaz sıkıntısı mı çekiyor ya da başka bir sorun mu var anlamış değilim, yardımlarınızı bekliyorum.

Oynadığım oyunlar:
- Conquerror's Blade.
- Rainbow Six Siege.

Sistem bileşenleri:
-Intel i3 7100.
-AMD RX480.
-Kingston HyperX 16 GB RAM.

RX480-i3 7100 eşleşmesi bana pek sağlıklı gelmedi. Keşke İşlemciye biraz daha bütçe ayırsaydın
Bence de virüs girmiş olabilir, svchost.exe adlı işlemlerim CPU kullanımlarına bak eğer çok yiyorsa virüs vardır virüs svchost adı altında göstererek CPU'yu yiyor başıma gelmişti Norton'la taratabilirsin. Malwarebytes olabilir.

Virüs değil İşlemci ve ekran kartı dengeli değil. %20'lerde darboğaz var.

Merhabalar aynı sorunu bir gün önce bende yaşadım sisteminizde trojan bulaşmıştır windows güvenlik duvarını açıp malwarebytes ile tarat yüzde 90 ihtimal bitcoin miner virüsü vardır

O işlemci ile OC yapamazsın. K serisi bir işlemci lazım.
Evet bahsettiğin şeyi başka yerde görmüştüm bende ama daha sonra youtube'de izlediğim bi video kafamı karıştırdı söylediğine göre "none K" işlemcilerde OC yapılabiliyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi video açıklama kısmında ki linkler kırık olduğu için bu işe girişmedim hiç

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı