ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #1 -i3 7100 İşlemci -GTX 1050Ti Ekran Kartı -B150M Gaming Pro Anakart -WD 1TB Blue HDD -Kingston 8 GB CL14 RAM -Zalman Z3 Plus 600W Kasa+PSU Sistemim yukarıdaki şekilde. Benchmark sonuçlarını aşağıda görebilirsiniz. UserBenchmark: Unigine Valley Benchmark: 3D Mark Benchmark: CPU-Z Benchmark: Cinebench R15: CPU sonucum: 417 cb OpenGL hata verdi. Bu değerlerde sorun var mı? İyi mi? Başka benchmark yapmam gereken uygulama var mı? Değerlendirirseniz sevinirim.
-i3 7100 İşlemci -GTX 1050Ti Ekran Kartı -B150M Gaming Pro Anakart -WD 1TB Blue HDD -Kingston 8 GB CL14 RAM -Zalman Z3 Plus 600W Kasa+PSU Sistemim yukarıdaki şekilde. Benchmark sonuçlarını aşağıda görebilirsiniz. UserBenchmark: Unigine Valley Benchmark: 3D Mark Benchmark: CPU-Z Benchmark: Cinebench R15: CPU sonucum: 417 cb OpenGL hata verdi. Bu değerlerde sorun var mı? İyi mi? Başka benchmark yapmam gereken uygulama var mı? Değerlendirirseniz sevinirim.
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2017 #2 Oyunlarda nasıl?
ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada CS:GO FPS testi videom var. Rainbow Six Siege Ultra-High karışık güzel FPS alıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada CS:GO FPS testi videom var. Rainbow Six Siege Ultra-High karışık güzel FPS alıyorum.
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2017 #4 Bunu izledim. Hani 8-9 oyun testleri olur toplu halde.