Zaren
Hectopat
Daha fazla
Bir ara 2021'den önce çıkmayacak diye bir haber duydum bu arada konsol almak için bilgisayarımı satmya gerek yok bilgisayarımı FPS oyunları oynamak için kullanıyorum örneğin PUBG,R6 felan işlemcim biraz daha iyi olsaydı GTX1080 alabilirdim aslında.ps4 pro şu an için iyi bir fikir olabilir ama bir kaç sene içerisinde ps5 gibi bir konsol çıkma olasılığı var.
sony henüz duyurmadı ama çok da uzun sürmez gibi geliyor.
ps4 pro işini görür ama ps5 çıktığında ps4 proya bir daha özel oyun gelmesi çok zor.
ps5 çıkar 1 2 yıl daha ps4 pro ile oynamadığın oyunları oynarsın ama sonra mecbur tozlu raflara kaldıracaksın.
onun yerine bilgisayarının işlemcisini upgrade etmeyi dene i3 yerine i5 ya da i7 yapmaya çalış ikinci el de olsa.
ekran kartın güzel ama 3gb olması kötü olmuş uygun fiyatlı ikinci el bulabilirsen 6gb almaya çalış.
İşlemcimi upgrade etsem yeni anakartta lazım birde dar boğaz olamaması için yeni ekran kartı
Aslında dolar şu sırada artışta sistemimi satıp PS4 Pro parasını elimdeki paraya ekleyip 1070Tİ ve Ryzen 2600x ile güzel bir sistem toplanabilir.