i3-7100 GTX 1060 yerine PS4 Pro alınır mı?

İnternetteki videolarda da ps4 pro'nun fps hemen hemen aynı değerlerde.

O sistemden bende de var. Açamadığı ve düşük grafiklerle de olsa oynayamadığınız bir oyun olmaması lazım.

ps4 pro şu an için iyi bir fikir olabilir ama bir kaç sene içerisinde ps5 gibi bir konsol çıkma olasılığı var.
sony henüz duyurmadı ama çok da uzun sürmez gibi geliyor.
ps4 pro işini görür ama ps5 çıktığında ps4 proya bir daha özel oyun gelmesi çok zor.
ps5 çıkar 1 2 yıl daha ps4 pro ile oynamadığın oyunları oynarsın ama sonra mecbur tozlu raflara kaldıracaksın.
onun yerine bilgisayarının işlemcisini upgrade etmeyi dene i3 yerine i5 ya da i7 yapmaya çalış ikinci el de olsa.
ekran kartın güzel ama 3gb olması kötü olmuş uygun fiyatlı ikinci el bulabilirsen 6gb almaya çalış.

Bir şey sorucam. "3GB olması kötü olmuş demişsiniz". Bana 4GB Vram'li veya 6GB Vram'li bir ekran kartının oyunu açıpta 3GB Vram'li bir ekran kartının açamadığını oyunu söyler misiniz ?

Bir şey sorucam. "3GB olması kötü olmuş demişsiniz". Bana 4GB Vram'li veya 6GB Vram'li bir ekran kartının oyunu açıpta 3GB Vram'li bir ekran kartının açamadığını oyunu söyler misiniz ?
Sorun şu ki ekran kartı oyunu açmıyor, oynatıyor. Ayrıca oyunlar artık ekran kartı Vramını deli gibi kullanıyor. Sınır aşıldığında fps düşüşleri oluyor. Yani arkadaş bu yüzden önermiş.

Konsolda o sorun var işte. 60 FPS almak artık zor ama PS4 Pro altından kalkar diye düşünüyorum. Ama. Karşılaştırmaya gelirsek bence bilgisayar her zaman konsoldan üstündür. Çünkü konsol demek herkesin dediği gibi bir kez öde hep oyna değil. Bunda Psn Plus var, +100₺ pahalı oyunu var, mouse eksikliği var, var anam var. Bence bilgisayarla devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…