Selam,
GTA 5, Battlefield 4 gibi oyunları 30-45 FPS arasında oynamaktayım ve bilgisayar parçalarına fazla hakim değilim. Ekran kartımın düşüklüğünden dolayı rahatça oyun oynayamadığımı düşünüyorum. Sizce sorun ekran kartımda mı yoksa işlemcimde mi çok arada kaldım. İşlemcim şu an kullandığımdan daha yüksek ekran kartlarını destekleyebilir mi? Eğer ki sorun ekran kartımda ise düşük bütçeli olup (olabildiği kadar ) benimkinden daha iyi olan hangi ekran kartını önerirsiniz? Yani 60-70 FPS'e kadar çıkartabilecek rahat bir oyun keyfi yaşayabileceğim bir ekran kartı istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde:
i3 7100 işlemci
12 GB RAM
AMD Radeon R5 230 Ekran Kartı
1000 2000 TL arasında bir bütçem var. Öyle ahım şahım bir sistem değil. Sadece biraz daha yüksek FPS aralığında oynamak istiyorum. Zaten monitörüm 60Hz.
1000 2000 TL arasında bir bütçem var. Öyle ahım şahım bir sistem değil. Sadece biraz daha yüksek FPS aralığında oynamak istiyorum. Zaten monitörüm 60Hz.
Bu arada söylemeyi unutmuşum. Anakartımın üstünde DDR4 yazıyor, GDDR5 ekran kartı alsam anakartıma takamam değil mi?
Ve ek olarak GeForce GT1030 alsam nasıl olur?
Bu arada söylemeyi unutmuşum. Anakartımın üstünde DDR4 yazıyor, GDDR5 ekran kartı alsam anakartıma takamam değil mi?
Ve ek olarak GeForce GT1030 alsam nasıl olur?