i3 7100 için ekran kartı önerisi

Kartın üstünde r7 265 gdrr5 yazıyor sistemde AMD Radeon r7 200 Series. GPU - Z denemedim şimdi deneyeyim.

Burda da böyle.
Sürücüleri kurdun mu? Kurmamışsın sanırım, temel bağdaştırıcı olarak görünüyor.

Kartın üstünde r7 265 gdrr5 yazıyor sistemde AMD Radeon r7 200 Series.
Radeon 200 ve 300 serilerinde niyeyse tam model hiç yazmıyor zaten. Bende bi ara R9 280X vardı o da "R9 200 series" olarak görünüyordu.

Sürücü kuramıyorum işte sorun orda . Size paylaşmadım ama şöyle bir problem var. 4 gün önce mavi ekran verdi oyundayken bilgisayar, format attım driver kurdum ekran kartına driver yüklerken siyah ekranda kalıyor ve ekran kartı kasadan baktığımda fanları çalışmayı bırakıyor. Çok araştırdım söylenen her şeyi yaptım AMD'ye mail bile attım yine yapamadım. O yüzden ekran kartını değiştirme kararı aldım. Kimse yardımcı olmadı pek konu açtım burda ama sorun aslında bu.

Bu sorunumu kimse çözemedi ama bu sorunu çözebilirseniz hiçbir şekilde masraf yapmayacağım bu ölü sisteme RAM hariç

Anladım, eski bir ekran kartı; artık ömrünü doldurmaya başlamış sanırım. Son bir çözüm önerisi olarak Adrenalin yerine PRO sürücüsünü kurabilirsin, ben PRO sürümünü kullanıyorum daha stabil FPS değerleri veriyor en azından.

Bu konuda pek bilgim yok açıkçası ama driverları manuel kurmayı da denediniz mi acaba?

Sürücüler kurulu ise pek bir problem olmaz hocam eski tip parçalarda nadiren de olsa denk geliyorum.
Tüm sürücüleri bile denedim bazıları hata verdi sürücü bu değil tipinden 2 3 tanesini de indirdim kurdum siyah ekranda kaldı. Driver easy ile bile denedim. AMD nin kendi softaresi ile de denedim olmadı.

Bu konuda pek bilgim yok açıkçası ama driverları manuel kurmayı da denediniz mi acaba?
Her yöntemi denedim ama yine sonuç alamadım. Belki de bilmediğimden tam sürücüyü bulamadım diyeceğim ama AMD ' nin softaresi ile de denedim yine olmadı.

Tüm sürücüleri bile denedim bazıları hata verdi sürücü bu değil tipinden 2 3 tanesini de indirdim kurdum siyah ekranda kaldı. Driver easy ile bile denedim. AMD'nin kendi softaresi ile de denedim olmadı.

Maalesef bu konuda bir bilgim yok hocam. 10 yılı aşkın bir kart o yüzden değiştirmek bence daha mantıklı süründürür bu tip parçalar.

Pro tam olarak ne oluyor link atabilirsen birde onu deneyeyim hocam senin için. Olmazsa zaten güvenli modda açıp ddu ile driver silip yeniden başlatıyorum.

Maalesef bu konuda bir bilgim yok hocam. 10 yılı aşkın bir kart o yüzden değiştirmek bence daha mantıklı süründürür bu tip parçalar.
Sene sonuna kadar idare etseydi yeterdi ama yapacak bir şey yok almak gerekiyor herhalde.

Pro tam olarak ne oluyor link atabilirsen birde onu deneyeyim hocam senin için. Olmazsa zaten güvenli modda açıp ddu ile driver silip yeniden başlatıyorum.
Hocam attığım linkte Adrenalin'in altında bir seçenek daha var, o PRO sürücüsü oluyor. Normalde çıkış amacı render gibi işler için yani profesyonel kullanım için ancak bence daha iyi bir sürüm Adrenalin'e göre.

Kart ömrünü tamamlamış hocam huzura kavuşsun artık inşallah en yakın zamanda güzel bir sistem dizersiniz de bu dertlerden kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…