obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #131 FehmiDogru.js dedi: Hocam attığım linkte Adrenalin'in altında bir seçenek daha var, o PRO sürücüsü oluyor. Normalde çıkış amacı render gibi işler için yani profesyonel kullanım için ancak bence daha iyi bir sürüm Adrenalin'e göre. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-r9-r7-r5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-265.html Eki Görüntüle 2449573 Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun 811150 dedi: Kart ömrünü tamamlamış hocam huzura kavuşsun artık inşallah en yakın zamanda güzel bir sistem dizersiniz de bu dertlerden kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . obiwankenobi58 dedi: Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Sanki bunuda yüklemeyi denedim ama olmamıştı gibi. Yine de deniyorum inşallah doğru attığını deniyorumdur. obiwankenobi58 dedi: Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . Sanki bunuda yüklemeyi denedim ama olmamıştı gibi. Yine de deniyorum inşallah doğru attığını deniyorumdur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine siyah ekran mağduru kaldım ama güvenli modda açılıyor böyle gösteriyor. Dosya Ekleri 87687687.png 195,5 KB · Görüntüleme: 20 ek1.png 2 KB · Görüntüleme: 20 ek2.png 10,3 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleme: 19 Mart 2025
FehmiDogru.js dedi: Hocam attığım linkte Adrenalin'in altında bir seçenek daha var, o PRO sürücüsü oluyor. Normalde çıkış amacı render gibi işler için yani profesyonel kullanım için ancak bence daha iyi bir sürüm Adrenalin'e göre. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-r9-r7-r5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-265.html Eki Görüntüle 2449573 Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun 811150 dedi: Kart ömrünü tamamlamış hocam huzura kavuşsun artık inşallah en yakın zamanda güzel bir sistem dizersiniz de bu dertlerden kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . obiwankenobi58 dedi: Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Sanki bunuda yüklemeyi denedim ama olmamıştı gibi. Yine de deniyorum inşallah doğru attığını deniyorumdur. obiwankenobi58 dedi: Şimdi deniyorum 5 dakika içerisinde yazamaz isem siyah ekranda kalmışımdır haberin olsun İnşallah hocam sene sonunu bekliyorum . Sanki bunuda yüklemeyi denedim ama olmamıştı gibi. Yine de deniyorum inşallah doğru attığını deniyorumdur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine siyah ekran mağduru kaldım ama güvenli modda açılıyor böyle gösteriyor.