i3 7100 için ekran kartı önerisi

Onu anladım hocam yukarıda dediğim kombinasyonu düşünün sizi bayağı idare eder Ryzen 5 5600 RX 6600 ikilisi işinizi görür.
Total olarak tüm parçalar sıfır veya ikinci el farketmez 20 25 i geçmezse düşünebilirim. Ama bu 3. bilgisayar dizişim olacak ve 20 30 yıl götürebilecek bir sistem istiyorum. Yani içimden geçen istediğim bu şekilde.

Hocam bu seneyi idare etsin diyorsan güç kaynağın 500W üstü ve iyi bir modelse RX 580 al gitsin bence.
PSU Gigabyte 550 w.

Hocam tam modeli ne PSU'nun? Bazı PSU'larda 6 pin güç girişi oluyor ancak RX 580 için 8 pin lazım, ondan sordum.

Hocam tam modeli ne PSU'nun? Bazı PSU'larda 6 pin güç girişi oluyor ancak RX 580 için 8 pin lazım, ondan sordum.
Bilgisayar üzerinden bunu görebileceğim bi yer var mı? Güç girişi sanki 6 diye biliyorum şuan 2 farklı kablo ile güç girişi var.

Bilgisayar üzerinden bunu görebileceğim bi yer var mı? Güç girişi sanki 6 diye biliyorum şuan 2 farklı kablo ile güç girişi var.
Bilgisayardan maalesef güç kaynağı ile ilgili bilgilere bakılamıyor. Kasanın içini açıp bakmak en sağlam yol olur modeli öğrenmek için.

Böyle bir şeyler yazıyor ama.
Evet tahmin ettiğim model, 6 pin girişli. RX 580 için ya PSU değiştirmeniz lazım ya da 6 pini 8 pine çeviren bir dönüştürücü almanız lazım (pek önermem, sağlıklı olmuyor.)

Aslında hocam eğer RX 580 gibi bir kart işinizi görecekse bir RX 580 alın 2.elden hiç masraf yapmamış olun bir daha diğer parçaları satmakla da uğraşmazsınız. PSU nuz RX 580 için yeterli olur az çok her oyunu oynarsınız da.

Evet tahmin ettiğim model, 6 pin girişli. RX 580 için ya PSU değiştirmeniz lazım ya da 6 pini 8 pine çeviren bir dönüştürücü almanız lazım (pek önermem, sağlıklı olmuyor.)
PSU' da değiştirsem bi fark ediyor mu sistem için. Yani hızı parçaların işlevi felan. Yoksa 1050 ye dönelim geri

Benim PSU uygun değilmiş herhalde RX 580 için. Güç giriş kablosu 6 pinmiş. Kurcaladıkça masraf çıkartacak gibi duruyor. 6 girişli ekran kartı bulmam lazım herhalde.

İleriye dönük PSU alabilirsiniz benim de tavsiyem o olur ama ileride tek seferde halledeyim derseniz 1050 de olabilir.
Hocam onun her şeyini tek halletmek istiyorum ya. İçimde öyle bir heves var. Vatana vs bir yere gidip tek tek tüm parçaları almak kurmak istiyorum. Sanırım 1050 için ikinci el bakmalıyım.

1050ti ile 580 arasında Valorant için daha iyisi hangisi olur? Ona göre yol almak da mantıklı geliyor tek oynadığım fps oyunu Valorant. Onun dışında lol fm başka da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…