Bence işlemcini g4560 yapmalısın. Çünkü i3 7100 ile arasında çok az bir fark var. Ve fiyat olarak i3 7100 fiyatını haketmiyor bence. Yakın zamanda ben de kendime bir sistem topladım. G4560 gtx 1050ti ikilisi ile.
İşlemcini Pentium G4560 yapıp, ekran kartını Gaming X ile değiştirebilirsin. O fiyata Gaming X hem soğutma, hem de görünüş olarak daha iyi. Bu arada kasa içinde gelen 600W fazla bile. Yeterlidir.
LOL, CSGO, GTA 5 gibi oyunlarda en yüksek ayarlarda GTA V, +50 FPS, LOL ve CS-GO, +200 FPS olacaktır.
O fiyat farkına değer bir performans farkı yok işlemciden artan parayla gidip daha iyi bi soğutma, ssd veya daha iyi bi ekran kartı alırsan daha çok işine yarar. G4560 şuan gerçekten çok iyi bir durumda.
Ayrıca sana tavsiyem sinerjiden dizmen bilgisayarı ve anakartı msi h110m pro-vd yapman bu sayede iyi bi para cebinde kalabilir.
O fiyat farkına değer bir performans farkı yok işlemciden artan parayla gidip daha iyi bi soğutma, ssd veya daha iyi bi ekran kartı alırsan daha çok işine yarar. G4560 şuan gerçekten çok iyi bir durumda.
Ayrıca sana tavsiyem sinerjiden dizmen bilgisayarı ve anakartı msi h110m pro-vd yapman bu sayede iyi bi para cebinde kalabilir.
Babam maalesef internet sitelerine güvenmiyor o yuzden vatan'dan almak zorundayım. İşlemci'yi değiştireceğim ordan gelen parayla GTX1050 Tİ EXPEDITION Alacağım. SSD'yi sonradan almayı düşünüyorum.
Babam maalesef internet sitelerine güvenmiyor o yuzden vatan'dan almak zorundayım. İşlemci'yi değiştireceğim ordan gelen parayla GTX1050 Tİ EXPEDITION Alacağım. SSD'yi sonradan almayı düşünüyorum.
Yaklaşık 300 liralık bi kar edebilirdin internetten toplasaydınız. Eğer bulabilirseniz rx570, rx470 veya 1060 almanız sizi uzun zaman idare edecektir. Dx12'de amd'nin kat kat iyi olduğunu unutmayın.