i3-7100 - RX 570 sisteme yükseltme yapmak

PSU hafif bir yükseltme diyecektim ama hemen sinirlendin reis kalsın o zaman.

Yok hocam ne sinirlenmesi estağfirullah, sadece neye elimi atsam başka bileşen sorunlu PSU beni sistemi kurduktan sonra 6 ay idare etse kafi aslında sonra değiştirebilirim.

Yok hocam ne sinirlenmesi estağfirullah, sadece neye elimi atsam başka bileşen sorunlu PSU beni sistemi kurduktan sonra 6 ay idare etse kafi aslında sonra değiştirebilirim.
Oturduğun yerde sürekli elektrikler kesiliyor mu? AKım korumalı prizler kullan. İdare eder seni. Ram ve işlemci yükseltmelisin.

Oturduğun yerde sürekli elektrikler kesiliyor mu? AKım korumalı prizler kullan. İdare eder seni. Ram ve işlemci yükseltmelisin.
Elektrik kesintisi çok nadir oluyor akım korumalı priz alacağım. 5-6 ay idare etmesi benim için yeterli sonra değiştireceğim. Sistem yükselttikten sonra PSU bana sorun çıkarsın istemiyorum.

PSU olmamış. PSU bütçesi ne kadar?
@Newasky

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html

Hocam bu PSU sistemim için yeterli olur mu?

Son düzenleme:
İdare etmeye çalış bence PSU çok sorunlu değil idare edersin sonra istersen değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…