i3-7100 - RX 580 sistem Valorant'ta 80-110 FPS veriyor

UtkuQ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant kurduğumda 8 GB RAM varken PC ortalama olarak 80 ile 110 oyun içi FPS veriyordu.
16 GB RAM'e geçtim fakat hiçbir drop kesintisi, bellek rahatlığı yaşandığını düşünmüyorum ayrıyeten FPS de değişmedi.
Oyuna verilen RAM miktarının aynı olduğunu düşünüyorum. Ama ona bakılabilecek ayarı bulamadım.

Sistem.
RX580 4 GB.
i3 7100 3.9
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Valorant kurduğumda 8 GB RAM varken PC ortalama olarak 80 ile 110 oyun içi FPS veriyordu.
16 GB RAM'e geçtim fakat hiçbir drop kesintisi, bellek rahatlığı yaşandığını düşünmüyorum ayrıyeten FPS de değişmedi.
Oyuna verilen RAM miktarının aynı olduğunu düşünüyorum. Ama ona bakılabilecek ayarı bulamadım.

Sistem.
RX580 4 GB.
i3 7100 3.9
16 GB RAM.

Oyunun optimizasyonu çok kaliteli değil ayrıca işlemci oyunu ve işlemcin çok güçlü bir işlemci değil.

Sistem.
RX580 4 GB.
i3 7100 3.9
16 GB RAM.
oyun ekran kartından ziyade işlemciye önem veriyor işlemcin biraz güçsüz kalmış olabilir şöyle yap sistem ayarlarından işlemcinin tüm çekirdeklerini aktif et güç planından da işlemci güç tüketimini yükselt.

Değerler normal. Oyun işlemci oyunu ve sizin işlemciniz de çok güçlü bir işlemci değil.

Sistem.
RX580 4 GB.
i3 7100 3.9
16 GB RAM.

Ben de çok hakim değilim bu konulara fakat riotun oyunlarının daha çok CPU kullandığını duymuştum. Veya ekran kartınız işlemcinize göre daha güçlü ise throttle (darboğaz) yapıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı