alicannnx Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 27 8 Temmuz 2020 #11 Fjallsárlón dedi: Bu sisteme Sierra değil Mojave ve üstü dene. Aldığın hatanın sebebi de Laptop SMBIOS'u kullanman. Genişletmek için tıkla... Laptop değil ama deneyeceğim Mojave'yi tamam.
Fjallsárlón dedi: Bu sisteme Sierra değil Mojave ve üstü dene. Aldığın hatanın sebebi de Laptop SMBIOS'u kullanman. Genişletmek için tıkla... Laptop değil ama deneyeceğim Mojave'yi tamam.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Temmuz 2020 #12 Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum.
alicannnx Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 27 8 Temmuz 2020 #13 Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... nereden indirebilirim acaba? Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... galiba ahci mod lazımmış doğru mudur? Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... Şuan dil seçim ekranındayım oldu teşekkür ederim Mojave sürümü çalıştı eğer başka sorun olursa yeni konu açarım konu kilit Son düzenleme: 8 Temmuz 2020
Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... nereden indirebilirim acaba? Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... galiba ahci mod lazımmış doğru mudur? Fjallsárlón dedi: Laptop demiyorum kullandığın SMBIOS Laptop SMBIOS'u diyorum zaten dostum. Genişletmek için tıkla... Şuan dil seçim ekranındayım oldu teşekkür ederim Mojave sürümü çalıştı eğer başka sorun olursa yeni konu açarım konu kilit