Bilgisayarımda ekran kartını kaldırıp yeniden yukledikten sonra kasmalar başladı. Yardım edin. Hem de öyle böyle değil ve her türlü FPS arttırma yöntemlerini yaptım.
Bilgisayarımda ekran kartını kaldırıp yeniden yukledikten sonra kasmalar başladı. Yardım edin. Hem de öyle böyle değil ve her türlü FPS arttırma yöntemlerini yaptım.
Yaptım format attım yine aynı DDU ile kaldırdım yine aynı kaldırmadan önce Intel Denetim Masası vardı o gidince kasmaya başladı her türlü format attım yine aynı.
Yaptım format attım yine aynı DDU ile kaldırdım yine aynı kaldırmadan önce Intel Denetim Masası vardı o gidince kasmaya başladı her türlü format attım yine aynı.
Evet açtım ekran kartını DDU ile kaldırdım sonra kontrol paneli gitti öyle kasma oldu ve çok drop giriyor önceki PC im de de aynısı olmuştu Denetim Masası gelince düzeldi veya başka bir şeyden oluyor bir çözüm bulun lütfen.
Bu videodakileri yaptım zaten ama yine olmadı. Neyde sorun var anlamadım. Sisteme detaylı bakma şansınız yok mu? CMD de kod yazarak falan veya başka çözüm yolu.
Bu videodakileri yaptım zaten ama yine olmadı neyde sorun var anlamadım sisteme detaylı bakma şansınız yok mu CMD de kod yazarak falan veya başka çözüm yolu.
Erişim sağlasam sorunu bulsam yardımcı olurum da moderasyon ekibi ban atar şimdi isterseniz ticket açıp öyle bir destek talebi oluşturun ardından benimle iletişime geçin.