i3 7100 sistem toplama

Pahalı. O paraya daha iyisi toplanıyor. Dediğim gibi benim sisteme SSD tak, daha performanslı ve ucuz olur senin attığından.

Pahalı. O paraya daha iyisi toplanıyor. Dediğim gibi benim sisteme SSD tak, daha performanslı ve ucuz olur senin attığından.

Peki senin gösterdiğin sistemi topladıktan sonra yapmam gereken BİOS ayarı falan olucakmı?

Tamamdır hocam sağolun.. İnşallah parçaları topladıktan sonra birleştirirken sıkıntı yaşamam. Son bişey sormak istiyorum;

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Bu konuda belirtilen yolları yaparak bir windows 10 format flashı olustursam onunla formatlasam ilerde lisans sorunu yaşarmıyım ? ne yapmam gerekir?

Başka türlü temin etme yöntemi yok mudur peki? Ben ayrıca para verme taraftarı değilim ne yapmam gerekir?

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Bu sayfada belirtilen geçiçi etkinleştirme anahtarları sadece 30 gün mü sürüyor?

Onu tam bilmiyorum ama parasını vermeden crack ile çalıştırmak korsana girer ve biz buna kesinlikle destek vermiyoruz. 100 lira verin mis gibi Windows 10 alın.

Onu tam bilmiyorum ama parasını vermeden crack ile çalıştırmak korsana girer ve biz buna kesinlikle destek vermiyoruz. 100 lira verin mis gibi Windows 10 alın.

Anladım hocam çok sağol, tekrardan çok çok teşekkür ederim.. Bu KEY'i satın alınca bir süresi varmı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…