2.el i5 7500 almayı düşünüyorum. Şu an Valorant'ta 90-170 arası FPS alıyorum. Takaslarda 100 FPS altına düşmesi canımı sıkıyor. Monitörüm 144 Hz 1 ms. 144 altına hiç düşmemesini istiyorum. Bu işlemci işimi görür mü?
Youtube’da izlediğim valorant benchmark testlerinde bu işlemciyle 200-250 fps alanlar var. Her şey en düşükte bu değeri yakalar mıyım diye forumda olan aynı işlemciye sahip bir arkadaş varsa denk gelmek istediğim için konu açtım
Youtube’da izlediğim valorant benchmark testlerinde bu işlemciyle 200-250 fps alanlar var. Her şey en düşükte bu değeri yakalar mıyım diye forumda olan aynı işlemciye sahip bir arkadaş varsa denk gelmek istediğim için konu açtım
Ben sadece CPU olarak değerlendirdim. Aralarında 20 FPS fark var. Hadi rekabetçi oyun diye 50 FPS bile olsa savaş esnasında yine 144+ alacağını sanmıyorum. Rekabetçi oyunlar ekran kartından çok işlemciye yüklenir. Eski nesil işlemciler de bu konuda başarılı değil.
En azından i3 10100F ve H410 ikilisini almanız lazım bu dönemde 7.nesil işlemciler tek çekirdek konusunda pek iyi değil 7700k dışında oda aşırı absürt fiyatlara satılıyor 2.el olarak.