M mehmet_97 Decapat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 56 18 Ağustos 2018 #1 İ3 7100 işlemcide bu sorunu yaşadım. Konulara bakınca Clear Cmos'u denedim. O da olmadı. Ekran görüntüsünü aşağıda bırakacağım.
İ3 7100 işlemcide bu sorunu yaşadım. Konulara bakınca Clear Cmos'u denedim. O da olmadı. Ekran görüntüsünü aşağıda bırakacağım.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.153 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Ağustos 2018 #2 Yanlış bir sonuç gösteriyor olabilir. Farklı programlardan ve aygıt yöneticisinden bakmayı denediniz mi? Orada da mı tek çekirdek gözüküyor?
Yanlış bir sonuç gösteriyor olabilir. Farklı programlardan ve aygıt yöneticisinden bakmayı denediniz mi? Orada da mı tek çekirdek gözüküyor?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 18 Ağustos 2018 #3 Win+S bas. Çalıştır yaz. Tıkla ve açılan pencereye msconfig yaz. Tamama bastıktan sonra yukarıdan önyüklemeyi seç. Gelişmiş seçeneklere tıkla. Buradan işlemci sayısını 4 seçip tamama bas. Yeniden başlatıp tekrar bak düzelmiş mi?
Win+S bas. Çalıştır yaz. Tıkla ve açılan pencereye msconfig yaz. Tamama bastıktan sonra yukarıdan önyüklemeyi seç. Gelişmiş seçeneklere tıkla. Buradan işlemci sayısını 4 seçip tamama bas. Yeniden başlatıp tekrar bak düzelmiş mi?