i3 7100 ve Asus 1050Ti sistem önerisi

Zhckoo

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 2600 TL civarında bir bütçe ile bilgisayar almak istiyorum. Mecburen Vatan Bilgisayar'dan satın alacağım. Şu anda düşündüğüm sistem aşağıdaki linkteki sistem. Sizlerden isteğim eksikleri varsa onları söylemeniz ve bu paraya daha iyi bir sistem toplayabilirsem onu benimle paylaşmanız. Şimdiden teşekkürler :mutlu:

Bu arada sistemde değişiklik yaptım. Fan çıkartıldı ve kasa Thermaltake V2 500w olarak değiştirildi.

dGoBGQ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik yok ancak 1050Ti için i3 7100 fazla eğer güncelleme düşünmüyorsanız RX serisi stoklara gelince (Bu ay içerisinde geleceği söyleniyor) G4560 + RX 570 ikilisini alabilirsiniz. Çok daha fazla FPS alırsınız. Kendi sistemim tavsiye ederim. Test videolarım da mevcut. YouTube'dan istersen link atabilirim.
Ayrıca 600W o sisteme haddinden fazla. İsterseniz High Power 500W 80+ öneririm veya 500W PSU olan bir kasa bakabilirsiniz. 500W bile fazla fazla yetecektir. RX 580'i bile besliyorsa daha ne istersen al besler korkma.

Eksik yok ancak 1050Ti için i3 7100 fazla eğer güncelleme düşünmüyorsanız RX serisi stoklara gelince (Bu ay içerisinde geleceği söyleniyor) G4560 + RX 570 ikilisini alabilirsiniz. Çok daha fazla FPS alırsınız. Kendi sistemim tavsiye ederim. Test videolarım da mevcut. YouTube'dan istersen link atabilirim.
Ayrıca 600W o sisteme haddinden fazla. İsterseniz High Power 500W 80+ öneririm veya 500W PSU olan bir kasa bakabilirsiniz. 500W bile fazla fazla yetecektir. RX 580'i bile besliyorsa daha ne istersen al besler korkma.
G4560+RX 470 darboğaz yapacaktır malesef.

G4560+RX 470 darboğaz yapacaktır malesef.
Ben size söyleyim RX 570 kullanıyorum. Videolarda da görüldüğü gibi darboğaz neredeyse hiçbir oyunda yaşamadım.
Kanalım: Pardon Dalmışım
Buradan videolara bakabilirsiniz. Kendi gözlemimde sadece BF1 64 kişilik kısmında yapıyor ve sırf bu yüzden 15 20 FPS'yi çöpe atmasını istemem arkadaşın. 1 2 dakikada yarım saniyelik donmalar oluyor diye darboğaz oluyor almayalım dersek karta ayıp olur. G4560'ın son haddidir RX 570. Neyse gerisi videolarda izleyin yorumlayın.
Video çektiğimden 15 20 FPS kayıp var onu da göz önünde bulundurun izlerken. (Kayıtta 45 aldığım yerden kaydı kapatınca 65 FPS alıyorum.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı