Sistem Kaby Lake olacak. Bütçem doğrultusunda bazı değişikler yaptım ve yeni sistemim:
MSı B250M Bazooka
İntel i3 7100
HyperX Fury Black 8GB 2133 MHz
MSI GTX 1050 Gaming X 2G
Kingston A400 Sata 3 128GB
WD 1TB 3,5''
Cooler Master CMP 351
Bu değişiklikleri ürün teminatında kolaylık ve daha uygun fiyata aynı performansı göstereceklerini düşünerek yaptım. Siz nasıl değerlendirirsiniz, tavsiye sistemi ile aynı ya da daha iyi bir performans gösterir mi? Son olarak bu sistemde 8GB RAM/128GB SSD oyun için yeterli olur mu? Bu konuda pek bilgili olmadığım için sizlere sorma gereği duydum, cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
G4560 bulamadiginiz icin mi İ3 sectiniz yoksa kisisel bi tercihmi bulamadiginiz icinse pentium g4600 teknobiyotik sitesinde mevcut g4560 hizlandirilmis versiyonu . Eger pentium istemediginiz icin sectiyseniz onun yerine ryzen 1200 / 1300x kesinlikle ve kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktir .
G4560 bulamadiginiz icin mi İ3 sectiniz yoksa kisisel bi tercihmi bulamadiginiz icinse pentium g4600 teknobiyotik sitesinde mevcut g4560 hizlandirilmis versiyonu . Eger pentium istemediginiz icin sectiyseniz onun yerine ryzen 1200 / 1300x kesinlikle ve kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktir .
hayir degil AM4 Soket ile uyumlu b350 serisi anakart en uygunudur oc imkani sunar belki ilerde yaparsiniz Anakart tavsiyem : Asrock AB350M Uygun fiyatli kaliteli bi anakart
Kendi topladığınız sistem 2800 TL tutuyor diye ben de bu civarda sistem önerisi yaptım. Ayrıca bu sistem sinerjiden hazır alınabilmesi için toplandı. Ben ayrı ayrı daha ucuza ve daha kaliteli parçalar almak istiyorum derseniz daha iyi bir sistem çıkar. 3000 TL ise bütçeniz İşlemciye, +8GB RAM'e, ekran kartını 6GB yapmaya ya da 128GB SSD'ye para aktarılabilir.
hayir degil AM4 Soket ile uyumlu b350 serisi anakart en uygunudur oc imkani sunar belki ilerde yaparsiniz Anakart tavsiyem : Asrock AB350M Uygun fiyatli kaliteli bi anakart
Kendi topladığınız sistem 2800 TL tutuyor diye ben de bu civarda sistem önerisi yaptım. Ayrıca bu sistem sinerjiden hazır alınabilmesi için toplandı. Ben ayrı ayrı daha ucuza ve daha kaliteli parçalar almak istiyorum derseniz daha iyi bir sistem çıkar. 3000 TL ise bütçeniz İşlemciye, +8GB RAM'e, ekran kartını 6GB yapmaya ya da 128GB SSD'ye para aktarılabilir.
Sistem tavsiyeniz icin çok teşekkur ederim. Açıkçasi benim tedarik ettigim yerde cogu parca oldugu icin benim sistem biraz daha ilk sirada gibi duruyor ama kesinlikle oneridginiz sistemdeki parcalara goz atacagim teşekkur ederim
Bütçe 3000tl ancak kendi monitorumu kullanmayi planliyorum modeli lg flatron ips236
Sistem tavsiyeniz icin çok teşekkur ederim. Açıkçasi benim tedarik ettigim yerde cogu parca oldugu icin benim sistem biraz daha ilk sirada gibi duruyor ama kesinlikle oneridginiz sistemdeki parcalara goz atacagim teşekkur ederim
MSI anakartlar Ryzenle hala tam bir uyumla çalışamıyormuş RAM sıkıntısı olabiliyormuş.
2800 TL harcayarak 1050Ti almak gibi bir hata yapmazsınız umarım. GTX 1060 bir sistem kesinlikle performans olarak oldukça yüksek.
Monitör de almak isterseniz diye buraya uygun bir fiyatlı AMVA+ panel bir tavsiye bırakıyorum. BenQ GW2270H 21.5" 5ms VA Panel Full HD HDMI/D-Sub Led Monitör - incehesap.com