] Arkadaşlar sistem toplama hakkımda bir bilgim yok. Şöyle bir sistem alacağım. Sizce parçaların sıkıntısı var mı? İsteğim Intel ve Nvidia tarafında. Yardımlarınızı bekliyorum.
Seagate yerine wd alman daha mantıklı olur 16 gb rame 800 tl verme acayip sacma ve 8 gb tek kart al 250 tl civarına artan550 tl yle de i3 yerine i5 al b250 chipset yerinede h270 chipset alırsan daha az sorun yaşarsın.
Ryzen kullanman daha mantıklı arkadaşın ikinci attığı sistem gayet güzel sizin ki biraz inat oluyor. Alacak olan sizsiniz son karar sizin fakat sistem toplama hakkında çok fikrim yok demişsin bütçeni söyleyip önerileri beklemek ve Youtube'dan önerilen ekran kartı işlemci modelinin oyun testlerine bakmak daha mantıklı ve akıllıca bir seçim yapmana yardımcı olacaktır.
Size katılıyorum işlemci konusunda AMD tercih yapabilirim fakat ekran kartı konusunda Nvidia dan vazgeçmek istemiyorum ayrıca 4000 tl yazmama rağmen aslında bana gereken sistem 3700 civarında olmalı çünkü Windows 10 ve fare almam gerekicek. Bu yanlışımı şimdiki hesabımda buldum
kardeş ben sinerji.genden yaptıydım 2 yıl önce dolar kurunu en düşükten hesaplayan site oydu. hepsiburada.com da sadece satıcıya dikkat et yeter. kuru en düşükten hesaplayan siteye bak